• Wonen alleen is niet genoeg

    Deze week lanceert MIND Ypsilon in het kader van het project ‘Wonen alleen is niet genoeg’ samen met een tiental medestanders de website www.desleutelinhanden.nl.

    Medestanders zijn: MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid, patiëntenvereniging Anoiksis, Chapeau Woonkringen, Zeeuwse gronden, De Weerde, Stichting Wonen Ypsilon Amsterdam, RPSW, Woondroomzorg en de stichting Vrienden van Ypsilon. Vindt uw organisatie het ook belangrijk dat iedereen met een psychische kwetsbaarheid goed kan wonen? Ondersteun dan net als Federatie Opvang het manifest!

    Op de website is het manifest ‘De sleutel in handen’ te vinden waarin de belangrijkste knelpunten en aandachtspunten op een rij zijn gezet. In een ‘Woonwijzer’ worden oplossingen en goede voorbeelden beschreven. In een viertal korte filmpjes met cliënten en naasten komen de onderwerpen tot leven. Het project laat zien dat er voor goed wonen en leven voor mensen met een psychische kwetsbaarheid meer nodig is dan alleen een dak boven je hoofd. Op 10 oktober wordt het manifest aangeboden aan staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport VWS.

    Meer weten over het project ‘Wonen alleen is niet genoeg’ en het manifest ondersteunen? Kijk dan hier.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.