• Werkconferentie SafetyNed

  Sinds januari 2017 is safetyNed een feit. Een initiatief van de vrouwenopvangorganisaties Arosa, Blijf Groep, Moviera en Perspektief om de digitale veiligheid en privacy van slachtoffers van huiselijk geweld te verbeteren en te borgen.

  Inmiddels is de organisatie hard op weg om medewerkers te trainen, samenwerkingsverbanden aan te gaan en aandacht te vragen voor slachtoffers van huiselijk geweld die online worden lastig gevallen.

  Maar de organisatie wil meer! Graag willen ze samen met alle partijen die met slachtoffers van huiselijk geweld werken een vuist maken om hen ook digitaal veilig te maken. Ze organiseren een werkconferentie om het gesprek aan te gaan waar ze naar toe gaan en hoe ze dit samen gaan oppakken. Tijdens de werkconferentie komen in ieder geval de politie, Facebook, Eset en een slachtoffer aan het woord. Het belooft een mooie middag te worden.

  Natuurlijk ben jij ook van harte uitgenodigd! De werkconferentie zal plaatsvinden op:
  14 juni – in de omgeving van Utrecht
  Van 13.00 tot 17.00

  Voor meer informatie over SafetyNed: Klik hier
  Voor informatie en aanmelding voor de werkconferentie: mail naar info@safetyNed.org

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.