• Werkbezoek van Tweede Kamerlid Vera Bergkamp (D66) aan Kompaan en de Bocht

    Op 28 augustus heeft Vera Bergkamp een werkbezoek gebracht aan Kompaan en de Bocht. Het werkbezoek stond in het teken van kinderen in de opvang. Aan het werkbezoek namen, naast Vera Bergkamp en de Directeur van Kompaan en de Bocht, Lian Smits, medewerkers van Kompaan en de Bocht, het SHG Midden-Brabant, Stichting Kinderpostzegels en de Federatie Opvang, ook twee onderzoekers aan de Universiteit van Tilburg, Esmah Lahlah en Pinar Okur, deel.

    Tijdens het bezoek is uitgebreid ingezoomd op de positie van kinderen in de vrouwenopvang, de relatie met de ontwikkelingen in het kader van de transitie jeugdzorg, pleegzorg en het toekomstige AMHK. Vervolgens is mevrouw Bergkamp rondgeleid op de Bocht en heeft met meerdere (ex)cliënten gesproken die in situaties van huiselijk geweld en kindermishandeling opvang en hulp (hebben) ontvangen. Het bezoek is georganiseerd door de Stichting Kinderpostzegels in afstemming met de Federatie Opvang.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.