• E-magazine Kennis & Praktijkdagen ‘Contracteren in het sociaal domein’

    Op 13 tot en met 15 mei 2019 waren de Kennis en Praktijkdagen ‘Contracteren in het Sociaal domein’. U vindt hier de informatie over alle presentaties die tijdens de workshops zijn gegeven. Ook is er een e-magazine uitgebracht over deze dagen.

    Misschien was u er zelf ook bij. Waren de gepresenteerde onderwerpen herkenbaar en nuttig voor het contracteren in uw eigen regio? Wat heeft u gemist? Welke onderwerpen kunnen we onder de aandacht brengen bij het landelijke programma ‘Inkoop en aanbesteden in het sociaal domein’? We horen het graag. Neem voor uw reactie en ideeën contact op met Tonny van Hensbergen: t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.