• Vrije call voor de MO/RIBW setting

    KFZ (Kwaliteit Forensische Zorg) heeft een vrije callronde uitgezet, specifiek gericht op de MO/RIBW setting. Geïnteresseerde organisaties die betrokken zijn bij het forensische werkveld, kunnen tot 4 juni een eerste projectvoorstel indienen.

    Verschillende leden met een forensische aanbod hebben behoefte aan een passend risico taxatie instrument. Een projectvoorstel zou gericht kunnen zijn op het geschikt maken van een bestaand instrument of het ontwikkelen van een nieuw instrument voor de MO/RIBW setting.
    Ook voor andere vernieuwingen op het terrein van de forensische zorg kan de callruimte worden ingezet. Graag blijven we op de hoogte van uw initiatieven.

    Contactpersoon bij de Federatie Opvang is Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.