• Vijf-jaren-werkplan Landelijk Expertisecentrum Eergerelateerd geweld

    De vrouwenopvang werkt nauw samen met het Landelijk Expertisecentrum Eer gerelateerd Geweld (LEC EGG). In noodsituaties is er voor de slachtoffers altijd een veilige opvangplek beschikbaar. Het LEC EGG bestaat in 2018 10 jaar. In die periode zijn 5000 zaken door het LEC EGG behandeld. Er is nu een nieuw vijf jaren werkplan opgesteld dat naadloos aansluit op de nieuwe inrichting van de nationale politie en recht doet aan de operationele aanpak van (dreigend) eergerelateerd geweld. De aanpak is zorgvuldig ingebed in een wetenschappelijk onderzoeksprogramma.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.