• Vernieuwde website Schulden in de opvang en BW

    De website schuldenindeopvangenbw.nl is vernieuwd. Deze site staat boordevol informatie over problemen bij schulden van cliënten opvang en Beschermd Wonen.

    Je vindt er achtergrondinformatie, onderzoeken en artikelen, maar vooral ook veel concrete tips en advies. Het gaat om kennis die je als professional kunt toepassen; wat kun je als professional doen om de ondersteuning bij financiële problemen verder te verbeteren?
    In het nieuwe keuzemenu is direct zichtbaar voor welke professionals welke informatie handig is. Met een druk op de knop kom je zo bij tips, informatie en achtergronden.
    De informatie beperkt zich overigens niet alleen tot professionals van Federatie Opvang, RIBW Alliantie en GGZ Nederland, maar is ook ontwikkeld voor wijkteams (preventie en nazorg) en schuldhulpverleners. Deel deze informatie dus met je lokale samenwerkingspartners als gemeentelijke schuldhulp, kredietbank, schuldhulpmaatje etc. https://www.schuldenindeopvang.nl/

    In de komende periode wordt een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld en worden bijeenkomsten voorbereid. Hierbij worden in overleg met NVVK en Schouders eronder ook bijeenkomsten voorbereid waar professionals van gemeenten en instellingen elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen rondom het thema schulden. Voor vragen mail Karen van Brunschot (k.vanbrunschot@opvang.nl).

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.