• Vacature: secretaresse Valente

  Federatie Opvang en RIBW Alliantie slaan de handen ineen en gaan samen verder als Valente, branchevereniging voor participatie, begeleiding en veilige opvang. Voor het verenigingsbureau zijn we per zo snel mogelijk op zoek naar een senior secretaresse (32 uur per week).

  Download de vacaturetekst als pdf.

  Vereniging Valente is een brancheorganisatie voor participatie, begeleiding en veilige opvang. De nieuwe vereniging ontstaat per 1 januari 2020 uit een fusie tussen Federatie Opvang en RIBW Alliantie. Valente is een moderne netwerkorganisatie met vier speerpunten: belangenbehartiging, kennisdeling, vakmanschap en innovatie.
  Drie basisnetwerken vormen de kern van de vereniging, daarnaast is een aantal themagroepen actief. De drie basisnetwerken zijn: Maatschappelijke Opvang, Vrouwenopvang en Beschermd & begeleid wonen. De netwerken en themagroepen worden ondersteund door een klein, flexibel en professioneel verengingsbureau.
  Het verenigingsbureau van Valente is per 1 januari 2020 op zoek naar een senior secretaresse. Het betreft een tijdelijke aanstelling (tot 1 juli 2020) van 32 uur, waarvan 20 uur ter vervanging (langdurig ziekteverzuim).

  Functiebeschrijving
  Als senior secretaresse heb je een gevarieerd takenpakket en zul je zelfstandig en in teamverband ondersteuning verlenen aan de basisnetwerken binnen de vereniging en aan de beleidsadviseurs van het bureau. Het secretariaat is verantwoordelijk voor een aantal basistaken, zoals het aannemen van de telefoon en het verzorgen van de algemene mailbox. Daarnaast is de functie ondersteunend en organisatorisch van aard. Wij bieden je een afwisselende functie in een kleine en informele organisatie met korte lijnen.

  Functie-eisen
  Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Tevens heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschik je over sociale vaardigheden. Naast een dienstverlenende instelling beschik je over kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van secretariële, administratieve en organisatorische processen en systemen; uitgebreide kennis van Outlook, Word, Excel is een vereiste, van Office 365 een pré.
  Je bent proactief, je kunt goed omgaan met werkdruk en werkt oplossingsgericht. Je voelt je (mede)verantwoordelijk voor een goede dienstverlening van het secretariaat en vindt het geen probleem om taken van een collega over te nemen wanneer hierom gevraagd wordt. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in vergelijkbare functies en ervaring met het werken in een dienstverlenende en/of politiek-bestuurlijke setting.

  De werkzaamheden
  Ondersteuning beleidsadviseurs
  • Het ondersteunen van de beleidsadviseurs op het gebied van beleidsontwikkeling, belangenbehartiging en relatiebeheer.
  • Afspraken maken, eerste aanspreekpunt van de organisatie, correspondentie, mailingen, plannen en organiseren van (leden-)bijeenkomsten, trainingen en diverse ad hoc-werkzaamheden.

  Algemene secretariaatswerkzaamheden
  • Behandeling mail inbox vereniging;
  • Behandeling telefoonverkeer (waaronder cliënten in nood);
  • Digitale registratie en verspreiding inkomende en uitgaande post;
  • Het zelfstandig uitwerken van correspondentie (redigeren, opmaken conform huisstijl,
  verzending);
  • Het redigeren en opmaken van diverse documenten, zoals brieven aan de leden,
  bewindspersonen leden van de Tweede Kamer, vergaderstukken;
  • Complex agendabeheer;
  • Het verzorgen van diverse mailingen;
  • Adequate ondersteuning op organisatorisch en logistiek gebied bij het plannen en organiseren
  van (grote, landelijke) bijeenkomsten;
  • Reservering vergaderlocaties zowel in- als extern;
  • Het organiseren en reserveren van telefonische vergaderingen;
  • Het verzorgen van een goede digitale archivering;
  • Aanspreekpunt en vraagbaak voor het bureau en bij externe vragen;
  • Beheren van de adressenbestanden;
  • Bewaken richtlijnen AVG;
  • Het plannen, voorbereiden en notuleren van het teamoverleg.

  Salaris, arbeidsvoorwaarden, standplaats
  Het brutosalaris bedraagt op basis van een voltijds dienstverband (36 uur) minimaal € 2.264,- en maximaal € 3.176,- bruto per maand (schaal 6, CAO Sociaal Werk). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het salaris is exclusief het Individueel Keuzebudget (vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor (voorlopig) 6 maanden; de standplaats is Amersfoort, tegen het NS-station aan.

  Solliciteren
  Stuur je motivatie (maximaal een A4) met CV vóór 23 december 2019 naar secretariaatfo@opvang.nl
  Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Reina Mooij (directiesecretaresse) of Linda van den Brink (bestuurssecretaris), via 033 461 50 29.

  Download de vacaturetekst als pdf.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.