• Weer Thuis zoekt per direct een Projectassistent

    Het Actieprogramma Weer Thuis krijgt een vervolg in tien nieuwe regio’s. Om te zorgen dat regio’s goed worden ondersteund zal de projectleiding een actieve rol spelen. Bestuurders van gemeenten, corporaties en opvang/zorg instellingen worden bijeengebracht en ondersteund om te zorgen dat de uitstroom uit opvang en Beschermd Wonen verbetert. We zijn op zoek naar een initiatiefrijke projectassistent voor het maken van afspraken, het ondersteunen van de projectleider en de stuurgroep en dus het actief meedraaien in het project.

    In een klein enthousiast team wordt gezamenlijk gewerkt aan de oplossing van een belangrijk knelpunt: het zorgen voor goede huisvesting van een kwetsbare groep met randvoorwaarden die daar bij horen als schuldhulp, begeleiding etc. Ben jij iemand die graag 16 uur per week met ons meedraait in dit mooie programma. Zoek je een interessante en dynamische baan? Wil je tijdelijk ingezet worden vanuit een lid-instelling om landelijk mee te draaien? Stuur dan een korte brief met CV aan Corina van ‘t Klooster, c.vantklooster@opvang.nl. Voor vragen kun je terecht bij Karen van Brunschot, k.vanbrunschot@opvang.nl. Hier vind je de volledige vacaturetekst.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.