• Thuislozen
    27 sep 2018

    Thuislozen

    Een ontroerend en confronterend theaterevenement van Theater Utrecht en Adelheid Roosen (Adelheid&Zina) dat zich afspeelt in de zaal én op het podium. Het gaat over mensen in onze maatschappij die om wat voor reden dan ook ‘buiten de boot vallen’. Te zien van 10 oktober t/m 1 december 2018 door het hele land. Zie hier de flyer met informatie over het stuk en de speeldata.

    In het theaterstuk Thuislozen spelen naast de 14 acteurs ook elke avond twee lokale helden mee, als zichzelf: lokale hulpverleners, stadsgenoten of vrijwilligers die zich om de eigen leefomgeving en de zorg voor anderen bekommeren. Door hen aan het woord te laten, worden de stemmen van de personages aangevuld met de stemmen en persoonlijke verhalen van mensen die de achterkant van hun stad kennen. Bekijk hier het filmpje over het bijzondere theaterstuk Thuislozen.

    Voor meer informatie & tickets kunt u hier klikken.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.