• Theater: STIGMANIET
  21 okt 2019

  Theater: STIGMANIET

  STIGMANIET is een theaterproductie van en door cliënten en medewerkers van Stichting Maatschappelijke Opvang het Verdihuis in Oss.

  Deze organisatie biedt opvang en ondersteuning aan mensen die, om uiteenlopende redenen, tijdelijk geen dak boven het hoofd hebben of niet goed zelfstandig kunnen wonen.

  Onder leiding van regisseuse Anja Vos heeft een kleurrijke groep betrokkenen van het Verdihuis hun persoonlijke verhalen verwerkt tot een unieke theaterproductie. Deze dappere spelers nemen je mee in de wereld van het stigma.

  Wat is stigma? En wie stigmatiseert nou eigenlijk wie?

  STIGMANIET
  maandag 21 oktober - 20:15
  SMO Verdihuis Oss, Rabo Zaal
  Kaarten zijn hier te bestellen à €7,50

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.