• Laatste kans theater: Blij aan de balie

  Het ministerie van Binnenlandse Zaken nodigt alle medewerkers van gemeenten en organisaties voor opvang, beschermd wonen en ggz uit om de theatervoorstelling Blij aan de balie bij te wonen. De voorstelling is de hele maand mei t/m 11 juni gratis te zien in theaters door het land.

  Blij aan de balie gaat over de weerbarstige praktijk van het inschrijven in de Basisregistratie Personen. Laat je inspireren door baliemedewerkers Daan en Rana die iedere dag te maken krijgen met problemen rondom het briefadres en de BRP. Via verschillende kleurrijke types die aan hun loket verschijnen laten zij ieder op komische wijze hun eigen worsteling en aanpak zien.
  ‘Blij aan de balie’ zet je aan het denken en laat je op invoelende, maar vooral grappige wijze zien hoe belangrijk de rol van de baliemedewerker of medewerker van opvang, beschermd wonen, ggz of sociaal wijkteam is. Jij kunt het verschil maken. Jij kunt het leven van de burger voor wie dakloosheid dreigt, weer op de rails krijgen en zijn of haar held zijn!
  Praat na afloop van de voorstelling mee met leidinggevenden van Burgerzaken en het Sociaal Domein als we ons verder verdiepen in de problematiek rondom het briefadres en de inschrijvingen in de BRP.

  Aanmelden
  Meld je hier aan voor een voorstelling bij jou in de regio.

  Bekijk hier de teaser:

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.