• Terugblik denktanks IZO 2018

    Een korte terugblik over de twee Denktanks die georganiseerd werden vanuit het Platform IZO (Informatievoorziening Zorg en Ondersteuning)

    Op 5 juni vond de Denktank Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen plaats en op 22 november de Denktank ‘Iedereen binnenboord: Werken aan inclusieve systemen’. Deze bijeenkomsten brachten innovaties en ontwikkelingen in de zorg en ondersteuning een stap verder. Misschien was u er bij en is dit resultaat mede te denken aan uw bijdrage. Het verslag heeft u mogelijk al ontvangen of kunt u binnenkort vinden op de website. Alle foto’s en de aftermovie zijn al te vinden zijn op IZO-pagina’s op de deze site.

    Een van de sprekers op 22 november was Wim Eickholt, een ex-dakloze. Hij deelt zijn indringende verhaal. Hieruit blijkt hoe belangrijk het is dat het systeem de mens moet blijven zien om te voorkomen dat mensen buiten de boot vallen. Hij ‘neemt de lezer mee’ in het boek Wat ik nou toch heb meegemaakt dat hij schreef over het jaar waarin hij dakloos was.

    In 2019 zullen opnieuw denktanks georganiseerd worden. We houden u op de hoogte.
    Contactpersoon voor dit onderwerp is Tonny van Hensbergen t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.