• Stem op ons en help ons naar het Festival Forensische Zorg

  Op 28 januari 2020 vindt weer het jaarlijkse Festival Forensische Zorg plaats. Dit drukbezochte festival is het moment om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen en vooral ook nieuwe contacten te leggen. Het thema is dit jaar ‘Spanning’.

  Als branches willen we samen met het EFP de forensische deskundigheidsbevordering voor BW en MO voor het voetlicht brengen. Federatie Opvang en RIBW Alliantie hebben, met input van leden, twee voorstellen ingediend voor het Festival. Of we daadwerkelijk vertegenwoordigd zijn, is afhankelijk van uw stemmen:

  Voorstel 1: Workshop Spanning in de communicatie met naasten (i.s.m. Joke van der Meulen (Familieperspectief i.s.m. professional en (ex-)forensische cliënt)) - Stem hier
  Voorstel 2: Deskundigheidsbevordering BW en MO - Stem hier

  U kunt tussen 22 oktober en 1 november sterren uitdelen. Stel het niet uit, doe het meteen. U kunt ook nog op de doorstuurknop klikken en jouw enthousiaste keuze delen met collega’s.
  U kunt zich ook aanmelden als deelnemer aan het festival.

  Neem voor meer informatie contact op met Tonny van Hensbergen (t.vanhensbergen@opvang.nl)

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.