• Startbijeenkomst Netwerk Sociale Inclusie en Participatie - voor leden

    In juni jl. hebben Federatie Opvang en RIBW Alliantie besloten om gezamenlijk het initiatief te nemen voor een landelijk netwerk Sociale Inclusie en Participatie.

    Wij zien kansen voor een sterke gezamenlijke inhoudelijke ontwikkeling. Niet alleen omdat beleidskaders op lokaal, regionaal en landelijk niveau ons steeds vaker in één adem noemen, maar eerst en vooral omdat wij ons druk maken over de positie van onze cliënten in de samenleving en over wat we willen bereiken voor de cliënten die aangewezen zijn op langdurige zorg en ondersteuning.

    Voor meer informatie klik op deze link.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.