• Startbijeenkomst landelijk netwerk sociale inclusie en participatie op 9 november

  ‘Maatschappelijke kracht mobiliseren voor kwetsbare mensen’
  Federatie Opvang en RIBW Alliantie starten een landelijk netwerk sociale inclusie en participatie. Onze missie is om mensen die psychisch en sociaal kwetsbaar zijn een normaal en zinvol bestaan te geven.

  Wij willen een maatschappelijke beweging veroorzaken die de komende jaren een factor van betekenis wordt voor psychisch en sociaal kwetsbare mensen. Onze droom is een open netwerk waarin de vele aanwezige krachten in de samenleving in wisselende coalities gebundeld kunnen worden, een coalitie van ‘the willing’ en ‘the doing’. Federatie Opvang en RIBW Alliantie zijn daar de motor van. Door kennis te delen, belangen te behartigen en innovatie te stimuleren.

  Op vrijdag 9 november hebben we een startbijeenkomst om met elkaar te spreken over de ambities, de speerpunten en de werkagenda van het netwerk voor de komende jaren. Er hebben zich al ruim 100 mensen aangemeld: bestuurders, beleidsadviseurs, medewerkers en ervaringsdeskundigen, vooral van lidinstellingen van Federatie Opvang, RIBW Alliantie en GGZ Nederland, maar ook van regionale en landelijke samenwerkingspartners als Sociaal Werk Nederland, MIND en Samen Sterk zonder Stigma. Een start, met als ambitie te groeien.
   
  Na 9 november meer (ook over hoe je als organisatie kunt aansluiten)!

  Voor vragen kan contact worden opgenomen met Marieke Ruinaard, marieke.ruinaard@ribwalliantie.nl.

Gerelateerde berichten

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.