• Sportevenement ‘Social Inclusion Games Netherlands’

  De Social Inclusion Games Netherlands (SIGN) wordt voor de tweede keer in Nederland gehouden. Van 29 juli tot en met 4 augustus komen er 1500 sporters uit 15 landen naar Enschede om deel te nemen aan het evenement voor mensen die in een kwetsbare situatie zitten. Te denken valt aan cliënten van de maatschappelijke opvang, vrouwenopvang, sociale verslavingszorg en de ggz.

  Kosten
  De kosten zijn € 45, - per deelnemer. Hierin zijn de maaltijden, sportactiviteiten en een kampeerplek inbegrepen. Let op: de deelnemers moeten zelf tenten meenemen.
  Er is een mogelijkheid om een deel van de reiskosten per land te vergoeden. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

  Aanmelden
  Groepen kunnen zich vóór 1 mei 2018 aanmelden via deze link . Er zijn 1500 plaatsen beschikbaar, dus wees snel!

  Locatie
  Diekman Terrein, J.J. Van Deinselaan 22, 7541 BR, Enschede, Nederland

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie. Laat uw naam, naam van de organisatie, land en e-mailadres achter op info@sign2018.eu.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.