• Social Inclusion Games in Twente: deelnemers welkom!

    In Twente worden dit jaar voor de tweede keer de “Social Inclusion Games” gehouden. Een bijzonder evenement, speciaal bedoeld voor cliënten van organisaties voor opvang of beschermd/begeleid wonen. Tal van activiteiten zullen plaatsvinden, van sport ten spel tot zang en dans. In 2010 werden deze spelen ook al in Twente gehouden, met groot succes. Het is echt een belevenis om mee te maken. De Games worden van 29 juli tot en met 4 augustus in het Diekman stadion gehouden.

    De kosten voor deelname bedragen 45 Euro per persoon. Daarvoor beleef je een geweldig evenement. Deelnemers overnachten ook ter plaatse. Een eigen tentje plus slaapspullen moet wel worden geregeld. Verder wordt er voor je gezorgd en is er eten en drinken en vertier. Er is nog ruimte voor Nederlandse organisaties om mee te doen. Heb je interesse? Wil een team vanuit jouw instelling deelnemen? Kijk dan voor verdere gegevens op de website.

    Mocht je nog meer vragen heb neem dan even contact op met Yara Hummels ; y.hummels@humod.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.