• Regiobijeenkomsten i-Sociaal Domein

  Eind september en begin oktober worden zeven regiobijeenkomsten georganiseerd voor zorgaanbieders en gemeenten over ontwikkelingen in de administratieve keten, Wmo abonnementstarief, standaard administratieprotocollen en het PGB. Daarnaast is er een verdiepingssessie reductie administratieve lasten in het i-Sociaal Domein. Inschrijven is nog mogelijk en deelname is gratis.

  Abonnementstarief
  Het berichtenverkeer tussen aanbieders en het CAK stopt zo snel mogelijk na 1-1-2020. Hoe gemeenten na 1-1-2020 met het CAK communiceert heeft mogelijk gevolgen voor u als aanbieder. Meer informatie over deze implementatie staat in het bericht van 24 juni op deze site.

  Data en locaties
  Alle regiobijeenkomsten vinden plaats van 9.30 uur tot en met 14.00 (inclusief lunch).
  maandag 23 september Roermond, Theaterhotel De Oranjerie
  donderdag 26 september Breda, Apollo Hotel
  maandag 30 september Rotterdam, Brasserie Engels (VOL)
  dinsdag 1 oktober Apeldoorn, Orpheus
  woensdag 2 oktober Haarlem, Philharmonie
  dinsdag 8 oktober Assen, De Bonte Wever
  donderdag 10 oktober Amersfoort, De Flint

  Voor vragen over dit onderwerp kan u contact opnemen met Gerard van Dam (g.vandam@opvang.nl)

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.