• Regiobijeenkomst i-Sociaal Domein Roermond

  Eind september en begin oktober organiseren het Ketenbureau i-Sociaal Domein, VNG, CAK en IB zeven nieuwe regiobijeenkomsten voor gemeenten, zorgaanbieders en hun softwareleveranciers. Inschrijven hiervoor start op donderdag 29 augustus 2019.

  Tijdens de regiobijeenkomsten zullen onder andere over de volgende onderwerpen (interactieve) sessies worden georganiseerd:

  Gebruik van de standaard administratieprotocollen
  (voor wie: gemeenten en zorgaanbieders: voor medewerkers die betrokken zijn bij het berichtenverkeer zoals medewerkers/ teamleiders backoffice en medewerkers/teamleiders zorgadministratie.)
  Toelichting op actuele projecten (zoals afsprakenkaart) waarmee we administratieve lasten kunnen terugdringen
  (voor wie: gemeenten en zorgaanbieders: voor beleidsmedewerkers, medewerkers inkoop/verkoop/contractmanagement en informatiemanagers.)
  Voorbereiden implementatie PGB 2.0
  (Voor wie: alleen voor gemeenten; voor beleidsmedewerkers, medewerkers zorgadministratie, applicatiebeheerders, business-analisten en informatiemanagers.)
  Implementatie abonnementstarief Wmo
  (voor wie: alleen voor gemeenten; voor informatiemanagers, projectleiders, procesmanagers)
  Wanneer kan ik me aanmelden voor deze regiobijeenkomsten?
  Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma. Inschrijven is mogelijk vanaf donderdag 29 augustus. Vanaf deze datum is ook definitieve programma (inclusief locaties) te vinden op deze website. Wilt u op 29 augustus een seintje ontvangen zodra het mogelijk is om in te schrijven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (deze wordt max. 10 keer per jaar verstuurd).

  Data en locaties (onder voorbehoud)
  Alle regiobijeenkomsten vinden plaats van 9.30 uur tot en met 14.00 (inclusief lunch).
  Reserveer volgende data en locaties alvast in uw agenda:

  maandag 23 september Roermond
  donderdag 26 september Breda
  maandag 30 september Rotterdam
  dinsdag 1 oktober             Apeldoorn
  woensdag 2 oktober       Haarlem
  dinsdag 8 oktober             Assen
  donderdag 10 oktober       Amersfoort

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.