• Presentatie 4e Overview Housing Exclusion Brussel

  Op 22 maart 2019 bieden FEANTSA en de Fondation Abbe Pierre het vierde overzicht van 'Housing Exclusion' aan bij het Europese Economische en Sociale Comité. Onderzoek is gedaan naar de toegang en kwaliteit van de nachtopvang in EU landen en de toegang tot de woningmarkt voor mensen met minimum inkomen.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  14:00 – 14:30: Accreditations and welcome coffee

  14:30 – 14:50: Opening

  14:50 – 15:45: Highlights: “Fourth Overview of Housing Exclusion in Europe 2019”

  15h45-16h30: Panel discussion: What is needed for transitioning to a housing-led and prevention-based system of ending homelessness in Europe? 

  16:30 – 17:15: Roundtable: What if… housing exclusion and homelessness was at the top of the agenda for the coming European elections?

  17:15-17:30: Closing session

  De Federatie Opvang wordt vertegenwoordigd door dhr Jules van Dam, bestuurders van stichting De Tussenvoorziening Utrecht, die namens Nederland is toegetreden tot het bestuur van FEANTSA.

  Voor aanmelden (tot uiterlijk 15 maart 2019) kijkt u hier.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.