• Oproep zeven branches aan VWS om in te grijpen vanwege administratieve lasten

    Zeven branches van zorginstellingen (Actiz, VGN, BTN, Jeugdzorg Nederland, GGZ Nederland, Federatie Opvang, RIBW Alliantie) doen een zeer dringende oproep aan staatssecretaris Martin van Rijn om in te grijpen om de administratieve lasten in de Wmo en Jeugdwet terug te dringen. Het werken met uniforme standaarden voor informatie uitwisseling met gemeenten moet wettelijk worden vastgelegd. Op 1 februari 2017 overlegt de Tweede Kamer over de voortgang bij de decentralisaties, waaronder ook de situatie van de administratieve lasten.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.