• Open inschrijving Basistraining Krachtwerk

  De Impuls academie is voornemens om voor de zomer van 2017 een open basistraining te organiseren in Utrecht. Dit is een reguliere basistraining in de krachtgerichte basismethodiek en is bedoeld voor medewerkers werkzaam in het primair proces van de maatschappelijke opvang of vrouwenopvang.

  Deelnemers kunnen zich individueel opgeven of vanuit de organisatie waar ze werkzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers of medewerkers die door ziekte (nog) geen training gevolgd hebben. In de bijlage vindt u meer informatie over de training.
  Krachtwerk is erkend als Goed onderbouwd door de onafhankelijke Erkenningscommissie Maatschappelijke ondersteuning, participatie en veiligheid van Movisie.

  De interventiebeschrijving staat online in de databank van Movisie: Klik hier

  De Impuls academie is recentelijk door Cedeo erkend als erkende bedrijfsopleiding. Ook kunnen deelnemers accreditatiepunten krijgen voor de basistraining bij zowel SKJ als het Registerplein.

  Belangrijke informatie:
  Recentelijk is de vernieuwde uitgave van het methodiekboek van Krachtwerk uitgegeven. In deze nieuwe uitgave is Krachtwerk verder uitgewerkt voor een bredere doelgroep en zijn er nieuwe verdiepende begrippen en theorieën toegevoegd (zoals zelfregulering en zelfdeterminatie). Dit boek zal tijdens de trainingen gebruikt worden.

  Ook de krachteninventarisatie (KI) en het actieplan (AP) zijn vernieuwd. Voor de KI hebben we pictogrammen laten ontwikkelen voor mensen die de taal niet machtig zijn, of meer visueel zijn ingesteld. In de training zal er uiteraard met de nieuwe werkbladen gewerkt worden.

  Kosten:
  De kosten voor deelname aan de open vierdaagse basistraining bedragen € 850,- per deelnemer (excl. materialen).

  Data en locatie:
  Data:    11 april, 25 april, 9 mei en 22 mei.
  Tijd:    9.30-16.30
  Locatie: op loopafstand van Utrecht CS


  Voor meer informatie:
  Zie website van Impuls academie: Klik hier
  Of mail naar info@krachtenherstel.nl of bel naar 024-3618826.

  En zie de folder:
  Krachtwerk_-_Infoblad_Basistraining_2017.pdf

   

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.