• Nieuwe collega Federatie Opvang stelt zich voor

    Mijn naam is Avalon de Bruijn en per 1 februari 2015 ben ik werkzaam bij Federatie Opvang. Mijn ervaring als socioloog en als beleidsmedewerker binnen de zorg en welzijn sector hoop ik daarbij in te kunnen zetten. In de afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om binnen verschillende functies een effectief alcoholbeleid te helpen bevorderen. Als coördinator van een koepelorganisatie van NGO’s behartigde ik de belangen van de leden bij ministeries en internationale organisaties. Het werk als wetenschappelijk onderzoeker steunde mij in mijn adviesfunctie.

    Door de decentralisatie van zorg in ons land is er een tijd aangebroken van nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe wet- en regelgeving maar ook van nieuwe kansen. Er zijn veel uitdagingen binnen de sector en ik zal met enthousiasme mijn ervaring inzetten binnen Federatie Opvang om de belangen van de leden en daarbij natuurlijk hun cliënten te behartigen. In de komende inwerkperiode zal ik een aantal lidinstellingen bezoeken. Mijn werkzaamheden zullen de komende tijd in het teken staan van de voorbereiding van de Wereldconferentie Vrouwenopvang, het activeringsproject "De Nieuwe Toekomst" en belangenbehartiging rond de Participatiewet.
    U kunt mij bereiken op a.debruijn@opvang.nl.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.