• Nederlandse Vrouwenraad 120 jaar!

  “Gelijk gij wilt, dat u de menschen doen zullen, doe gij hun desgelijks”, zo luidde meer dan een eeuw geleden het motto van de Nationale Vrouwenraad, in 1974 omgedoopt tot Nederlandse Vrouwen Raad (NVR).

  Anno 2018 zet de NVR zich nog steeds in voor gelijke rechten en volledige participatie van vrouwen op alle terreinen. Met bijna zestig lidorganisaties met zeer uiteenlopende achtergronden en een geschat gezamenlijk bereik van circa een miljoen vrouwen, zijn we nog steeds een factor van betekenis. En (helaas) nog steeds nodig.

  Als we vooruitkijken naar 2030: hoe staat het er dan voor? Wat betekent technologische innovatie voor de arbeidsmarkt en de positie van vrouwen en meisjes? Is onze veiligheid gewaarborgd in tijden van #metoo? En wat vraagt de nieuwe tijd van het politieke bewustzijn of de bestuurskracht van vrouwen? Hoe zien ‘de vrouw’ en haar omgeving er in 2030 uit? Wat wordt de agenda van de NVR en de vrouwenorganisaties hierbij? Wat is onze rol, wat willen we bereiken en waar willen we voor vechten? Wij nodigen je uit om mee te praten over de positie van de vrouw in 2030. Bouw mee aan de toekomst. Voor de vrouwen van de toekomst. Feminext!

  14 december 2018, 10:00 -16:00 uur, KPMG, Laan van Langerhuize 1, Amstelveen

  Voor meer informatie en inschrijving: Klik hier

  Uitnodiging_jubileumsymposium_NVR_120_jaar_14_december_2018_(1)_(1).pdf

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.