• Meetbureau niet meer verplicht voor CQ Index

    Zorrginstituut Nederland heeft besloten geen CQI-accreditatie meer te verlenen aan meetbureaus. Meetbureaus wordt geadviseerd over te gaan op ISO-certificering. Voor deze overgang krijgen meetbureaus bedenktijd. Samen met deze beslissing stelt Zorginstituut Nederland het inhuren van een meetbureau voor het afnemen van CQI’s niet meer verplicht. Met het stopzetten van de CQI-accreditatie komen de laatste werkzaamheden die Zorginstituut Nederland van het Centrum Klantervaring Zorg heeft overgenomen te vervallen.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.