• Liefde voor Innovatie: uitnodiging aan medewerkers!

    Wie op Valentijnsdag 14 februari 2019 nieuwe ideeën wil opdoen van experts over innovatie is van harte welkom! Iedereen die een warm gevoel van binnen krijgt van creativiteit, vernieuwende ideeën om praktische dilemma’s in de zorg op te lossen en uitwerking van deze ideeën in de praktijk is welkom. De bijeenkomst vindt plaats in Hilversum van 12-17u en biedt een programma met vijf workshops. Aanmelden kan hier.

    Methodische aanpak innovatie
    In de workshops is zowel aandacht voor de methodische aanpak van innovatie, onder andere door de inzet van methodes als ‘Design Thinking’ en ‘Idea Bingo’, als voor de bottom-up aanpak vanuit de praktijk, waar professionals hun goede ideeën met steun van de organisatie omzetten in dagelijkse praktijk.

    Het evenement duurt van 12.00 – 17.00 uur en de locatie is het voormalige hoofdgebouw van Sanatorium Zonnestraal (architect Duiker). Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor iedereen met gevoel voor architectuur, historie, landschapsarchitectuur en gezondheidszorg. De routebeschrijving vind je hier.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.