• Liefde voor innovatie
  14 feb 2019

  Liefde voor innovatie

  Op Valentijnsdag, 14 februari, organiseert de RIBW Alliantie, in samenwerking met Federatie Opvang, een innovatie-evenement. Het thema is ‘liefde voor innovatie’.

  Iedereen die een warm gevoel van binnen krijgt van creativiteit, vernieuwende ideeën om praktische dilemma’s in de zorg op te lossen en uitwerking van deze ideeën in de praktijk is welkom. Er worden diverse workshops georganiseerd om innovatieve en creatieve oplossingen te bedenken rondom een bepaald thema of dilemma of een probleem.
  Het evenement duurt van 12.00 – 17.00 uur en de locatie is het voormalige hoofdgebouw van Sanatorium Zonnestraal (architect Duiker) te Hilversum. Niet zomaar een locatie, maar een bijzondere ervaring en inspiratiebron voor iedereen met gevoel voor architectuur, historie, landschapsarchitectuur en gezondheidszorg.

  Programma
  De middag start met een introductie van Artie van Tuijn, voorzitter van RIBW Alliantie. Na de introductie zijn er 5 workshops die ingaan hoe je innovatieve en creatieve oplossingen kunt bedenken. Onder andere Garage 2020 en Strategiemakers zullen de workshops leiden.

  12:00 Inloop en lunch
  12:45 Welkom en inleiding
  13:00 Deelsessie 1 workshops
  14:45 Deelsessie 2 workshops
  16:00 Afsluiting en borrel

  Aanmelding
  Aanmelden kan hier. Waar werkbezoek staat moet “evenement” gelezen worden.

  Voor meer informatie neemt contact op met het innovatieteam van de RIBW Alliantie: Debbie Brugman (debbiebrugman@lister.nl), Katrijn Prins (k.prins@ribw-kam.nl) of Martijn Mesker (m.mesker@stichtingantonconstandse.nl)

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.