• Kennis- & praktijkdagen ‘Contracteren in het sociaal domein’

    VWS organiseert samen met alle betrokken brancheorganisaties van 13 t/m 15 mei de tweede editie van de kennis- en praktijkdagen over contracteren in het sociaal domein. Deze drie dagen geven een ‘state of the art’ inzicht in contractering: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Locatie: Julianagebied Jaarbeurs Utrecht.

    Centraal staat dit jaar de samenwerking tussen gemeenten en zorgaanbieders.
    Dit evenement is interessant voor beleidsmedewerkers, inkopers en (zorg)aanbieders. Doordat deelnemers uit de hele keten aanwezig zijn en een bijdrage leveren, is het mogelijk van elkaar te leren en in dialoog te gaan. Praktisch en interactief aan de slag!
    Zet de data alvast in uw agenda en mis het niet! Klik hier voor meer informatie.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.