• Kennis- en praktijkweek Contracteren in het sociaal domein, 17 t/m 21 september 2018

    Wilt u meer weten over contracteren in het sociaal domein is de kennis- en praktijkweek, dan is dit misschien iets voor u.

    Neem deel aan de Kennis- en praktijkweek. De week geeft een state of the art inzicht van contractering in het sociale domein: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Deze Kennis- en praktijkweek is uitermate bruikbaar voor beleidsmedewerkers, inkopers en zorgaanbieders in het sociaal domein. Doordat deelnemers uit de hele keten aanwezig zijn en een bijdrage aan de Kennis- en praktijkweek leveren, is het mogelijk van elkaar te leren en in dialoog te gaan. Daarbij staan continu de twee vragen centraal: Hoe gaat het in de praktijk nu echt? En hoe kunnen we dat verbeteren? Praktisch en interactief aan de slag dus!

    Voor meer informatie zie deze brochure.

    Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.