• Jaarkalender Financiën beschikbaar

    Er is weer een nieuw jaar van start gegaan. Een goed moment om aandacht te vragen voor een kalender. In deze speciale kalender staat per maand welke acties ondernomen moeten worden op het gebied van financiën. Zo staat januari voor: het maken van een nieuw overzicht van inkomsten en uitgaven. De kalender kan hier worden gedownload en geprint.

    Meer informatie en tips
    De kalender is een hulpmiddel dat zowel voor professionals, cliënten en iedereen die het overzicht op de financiën wil bewaren, handig kan zijn. De kalender is te vinden op de site www.schuldenindeopvangenbw.nl, waar nog veel meer informatie te vinden is over schulden, goede voorbeelden, tips en trainingsmateriaal.
    Voor vragen kunt u terecht bij Karen van Brunschot, k.vanbrunschot@opvang.nl of Marthe Riemeijer, m.riemeijer@opvang.nl.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.