• Internationale aandacht voor De Nieuwe Toekomst

  Voor de methodiek De Nieuwe Toekomst is belangstelling getoond vanuit WAVE, het Europese netwerk van de vrouwenopvang. Zij hebben een artikel over De Nieuwe Toekomst opgenomen in hun nieuwsbrief en een presentatie over de methodiek opgenomen in het programma van de WAVE conferentie.

  De Nieuwe Toekomst is een, recentelijk erkende, methodiek gericht op begeleiding naar economische zelfstandigheid van vrouwen die huiselijk geweld hebben meegemaakt. De implementatie van de methodiek wordt ondersteund vanuit een landelijk project met financiering van het ministerie van OCW. De Federatie Opvang werkt hierin samen met de Nederlandse Vrouwenraad (NVR) als partner en met ondersteuning van Movisie. Daarnaast doet Atria onderzoek naar de effectiviteit van de methodiek met financiering van ZonMW.

  Meer informatie over De Nieuwe Toekomst zie:
  Thema-pagina op de website van de NVR
  Website Databank Effectieve sociale interventies

  Meer informatie over onderzoek zie:
  Website Atria

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.