• In gesprek met bestuur Federatie Opvang - regiobijeenkomst leden

  Het bestuur van de Federatie Opvang wil in gesprek met haar leden. Daar worden drie regiobijeenkomsten voor georganiseerd. Voor Zeeland Brabant en Limburg vindt deze plaats op 27 september 2018 vanaf 14.00 uur. Nadere informatie over programma volgt. Voor aanmelden, klik hier.

  Toekomst centraal
  Het doel van deze sessies is om met leden te spreken over de ontwikkelingen in uw regio en wat daarvan de betekenis is voor de koers van uw Vereniging. Belangrijke vragen zijn onder andere welke beweging u ziet op het niveau van de cliënten en van uw organisatie? Wat zijn uw vergezichten? Wat gaat goed en wat kan en moet beter? Welke rol heeft de Vereniging daarbij of zou die volgens u moeten hebben? Hoe kunnen we het leervermogen van de Vereniging vergroten? Welke thema’s zijn voor u de grote landelijk thema’s en horen speerpunt te zijn van de Vereniging?

  De regiobijeenkomsten zullen plaatsvinden op:

  27 september van 14.00 - 16.00 uur voor regio ZUID (Zeeland, Brabant, Limburg)
  Locatie: SMO Den Bosch, Aartshertogenlaan 23, ‘s-Hertogenbosch

  Voor degene die met de auto komen: men kan gratis aan de overkant van het gebouw aan de Aartshertogenlaan parkeren. In de navigatie kunt u dan het beste Pieter Borstraat 3 invoeren.

  3 oktober van 10.00 - 12.00 uur voor regio MIDDEN (Gelderland, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland)
  Locatie: De Tussenvoorziening, centrale kantoor, ingang Groeneweg 2, Utrecht

  OV/bus stopt om de hoek en vanaf het station is het 15 minuten lopen. Met OV fiets vanaf het station is het 5 minuten.

  10 oktober van 14.00 - 16.00 uur voor regio NOORD & OOST (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel)
  Locatie: Kadera, Koggelaan 79, Zwolle


  U kunt zich via deze link alvast aanmelden voor een bijeenkomst bij u in de buurt. U wordt verzocht om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de datum in uw eigen regio. Mocht u op die dag niet kunnen, maar wel op een datum in een andere regio, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.