• Hij is er: dé app voor CAO Sociaal Werk

  Een eigen app voor de ruim 58.000 medewerkers in de branche Sociaal Werk. Vanaf vandaag beschikbaar: de Cao App Sociaal Werk! Met de app hebben medewerkers snelle tools op zak voor verdere ontwikkeling, professionalisering en goede inzetbaarheid, nu en in de toekomst. Uiteraard is ook de tekst van de cao en het laatste nieuws beschikbaar via de gratis app.

  De app is ontwikkeld in opdracht van de cao-tafel Sociaal Werk, het overleg van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. Centrale thema’s uit de Cao Sociaal Werk, zoals duurzame inzetbaarheid, keuzevrijheid en dialoog tussen werkgever en werknemer, komen terug in de app. De meeste instelling voor maatschappelijke opvang en vrouwenopvang, maar ook instellingen voor beschermd of begeleid wonen passen de CAO Sociaal Werk (voorheen: Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening) toe.

  De Cao App Sociaal Werk helpt daarbij met tools als een Loopbaantest, een Energiemeter om vitaal te blijven, Goed gesprekvragen om een ontwikkelgesprek vorm te geven en (reken)tools voor de inzet van Individueel Keuzebudget (IKB) en Loopbaanbudget. Met deze budgetten hebben medewerkers de regie op hun ontwikkeling en kiezen ze zelf voor de juiste balans tussen werk en privé.

  Downloaden Cao App Sociaal Werk

  - Android-versie

  - iOS-versie

  Wilt u meer informatie over de Cao App Sociaal Werk? Bel of mail met: met Monique van Gerwen, cao-secretaris Sociaal Werk. E-mail: mvangerwen@fcb.nl Tel: 06 – 245 025 79.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.