• AVG-Helpdesk voor Zorg en Welzijn van start

    De AVG-Helpdesk voor Zorg en Welzijn is ontstaan vanuit de samenwerking tussen koepelorganisaties en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en gaat per 25 mei in.
    De helpdesk is bedoeld voor medewerkers in het sociaal domein die vragen hebben over privacy in het algemeen en de AVG.

    Voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de AVG is een speciaal telefoonnummer beschikbaar:(088) 678 8969

    De Federatie Opvang werkt op dit onderwerp samen met Sociaal Werk Nederland (SWN). Leden van de Federatie Opvang die de CAO Welzijn hanteren, zijn automatisch lid van Sociaal Werk Nederland (SWN) en kunnen daardoor gebruik maken van de diensten van SWN.

    Voor vragen kan contact worden opgenomen met Gerard van Dam, g.vandam@opvang.nl.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.