• Heb jij schulden?
  28 jan 2019

  Heb jij schulden?

  Op 28 januari wordt een online gesprek georganiseerd met mensen die schulden hebben en Tweede Kamer leden van de commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dit om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van schulden en de beschikbare hulp bij problemen. Ervaringsdeskundigen kunnen online meedoen.

  Centrale vragen Webinar
  De commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer wil in gesprek komen met zoveel mogelijk mensen die in de schulden zitten en hun ervaringen horen. Daarom organiseert de commissie dit webinar, dat wordt geleid door de commissievoorzitter Michel Rog. Er zijn al enkele communicatiemiddelen beschikbaar waaronder een film met informatie over het webinar.

  Twee vragen staan centraal: 1. Hoe ben je in schulden gekomen? En 2. Heb je om hulp gevraagd en wanneer was het moment dat je hulp hebt gezocht? Doel is dat de leden van de commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid beter zijn voorbereid op toekomstige debatten over schulden.

  Ben jij professional en heb je cliënten met schulden? Meld hen dat ze kunnen meepraten. Heb je schulden en wil je meepraten? Meld je hier aan.


Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.