• Geef geen geld aan malafide collecte voor Blijf van mijn Lijf

    Een malafide organisatie collecteert op verschillende plaatsten in Nederland onder de naam Stichting Help Blijf van mijn Lijf. Geef alstublieft geen geld.
    Dit geld komt op geen enkele manier terecht bij een betrouwbare vrouwenopvang maar steekt de oprichter van deze stichting in eigen zak.

    De collectanten ogen betrouwbaar doordat ze met een echte collectebus staan en ook iets van een pasje om hun nek hebben hangen. Daarbij staan ze veelal bij supermarkten. Mocht u een collectant signaleren, dan kunt u aan de medewerkers van de supermarkt melden dat dit een malafide organisatie is en u kunt de politie bellen.
    Wat ook doet: geef in elk geval geen geld.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.