• Fusie Stichting Huis & Toevluchtsoord

    Op 26 september jl. spraken Stichting Huis in Groningen en Toevluchtsoord Groningen – Drenthe een Voornemen tot Fusie uit. De fusie staat gepland op 1 januari 2013. Met het openstellen van de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeurbestuurder, aan te stellen per 1 februari 2013, zetten de organisaties de eerste stap op hun gezamenlijk pad. Open de vacature

    De huidige bestuurders, Wim Koks (Stichting Huis) en Riekje Kok (Toevluchtsoord) nemen afscheid: Eén organisatie behoeft één gezicht. Met het bekend maken van het Voornemen tot Fusie, stelt de fusieorganisatie de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeurbestuurder open. Hij of zij zal de organisatie gaan vormgeven, leiden én (her)positioneren. Per 1 februari 2013 moet de aanstelling een feit zijn.
    Geïnteresseerd?
    Iets voor u? Meer informatie over de procedure?  Kijk voor de volledige vacaturetekst op www.stichtinghuis.nl of www.toevluchtsoord.nl. Op deze websites kunt u ook meer te weten komen over beide organisaties.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.