• Denktank IZO: ‘Wat zie ik aan de horizon?’

  Zorginstituut Nederland organiseert op donderdag 31 oktober 2019 van 9.30 tot 15.30 uur de negende editie van de Denktank IZO over de informatie-uitwisseling binnen de zorg en ondersteuning.

  We verkennen met elkaar de horizon aan de hand van uitdagingen in de implementatie, adoptie en realisatie van technologie en gebruik van informatie en willen een goed beeld krijgen van wat er speelt, waar wensen en zorgen liggen.
  U wordt uitgedaagd met prikkelende thema’s, sprekers en werksessies. Wat zijn uw ideeën over de impact en ontwikkelopgaven in de zorg – voor burgers, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, ZBO’s en overheid?
  Lees ter oriëntatie het visiedocument.

  Rond het thema ‘Wat zie ik aan de horizon?’ ontmoeten deelnemers uit diverse disciplines in de zorg en ondersteuning elkaar op de vertrouwde Denktank-locatie: CORPUS Congress Centre in Oegstgeest.
  Op de website van i-standaarden vindt u meer informatie.
  U kunt zich hier aanmelden.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.