• Denktank IZO: Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen

  ‘Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen’ is het thema van de volgende Denktank IZO die op 5 juni a.s. plaatsvindt bij Corpus Congrescenter in Leiden.

  Mantelzorgers ondersteunen is een actueel onderwerp, waar nog een goede verbeterslag te maken is. Samen kunnen we mantelzorgers helpen hun onmisbare werk makkelijker te maken. Denk, doe en praat mee!

  Op deze dag krijgen deelnemers inzicht in de praktijk van mantelzorgers en de hindernissen waarmee zij te maken krijgen. Hoe kan het verbeteren van informatie-uitwisselingen helpen om hun belangrijke werk als mantelzorger makkelijker te maken? Tijdens twee plenaire presentaties en zes workshops gaan deelnemers met elkaar aan de slag om te bedenken hoe informatie-uitwisseling rondom mantelzorg beter georganiseerd kan worden.

  Deze dag is primair bestemd voor informatiemanagers, beleidsmakers, bestuurders in de zorg en ondersteuning, bij overheden en uitvoeringsorganisaties. Vanzelfsprekend zijn ook mantelzorgers van harte welkom.

  Binnenkort vindt u het complete programma hier.

  Datum: dinsdag 5 juni 2018
  Tijd: 9.30 – 16.30 uur
  Locatie: Corpus Congress Centre Oegstgeest

  Aanmelden kan via deze link.

  Voor vragen kan contact worden opgenomen met mevrouw Tonny van Hensbergen, t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.