• Congres Fier ‘Erven van Toekomst’

    De (jeugd)zorg is in ontwikkeling en de decentralisatie heeft nog niet geleid tot dé grote innovatieve transitie. Fier gaat graag het gesprek aan over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg en organiseert daarvoor een congres op 25 september 2019.

    Toenemende bureaucratie, systeemdenken, focus op risicobeheersing, protocollen, aanbestedingen, in plaats van de gewenste en noodzakelijke vernieuwing. Ontschotting is nog altijd ver weg. Dit is niet in het belang van kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen. De menselijke maat is te ver weg. Laten wij onze harten openen en het gewone leven als inspiratiebron nemen!

    Fier wil geweld in afhankelijkheid voorkomen en stoppen en heeft daartoe een totaalconcept ontwikkeld: de Veilige Veste. Deze visie en onze plannen voor de nieuwe Veilige Veste wil Fier graag met u delen en bediscussiëren, en met u in gesprek gaan over broodnodige innovatie en toekomstperspectieven voor de (jeugd)zorg.

    U bent van harte uitgenodigd voor het congres op 25 september a.s.; een inhoudelijk middagprogramma vol inspirerende presentaties over veiligheid, innovatie en duurzaamheid in de zorg, seksueel geweld en toekomstvisie, onder leiding van de Nederlands politica Marianne van den Anker. De middag wordt aangekleed met muzikale optredens en afgesloten met een borrel voor alle deelnemers.

    Kijk hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.