• Conferentie Krachtwerk

    Op 4 oktober 2011 hebben het Onderzoekscentrum maatschappelijke zorg in samenwerking met de Federatie Opvang een conferentie over de krachtgerichte basismethodiek in de opvang georganiseerd. Deze conferentie werd in Congrescentrum Figi in Zeist gehouden.

    Prof. dr. Judith Wolf heeft drie krachtgerichte methodieken ontwikkeld die alle gebaseerd zijn op het Strenghtbased Model uit Amerika. Eén van de grondleggers van het Strenghtbased Model, Richard Goscha, is speciaal voor deze conferentie uit Amerika overgekomen. Tijdens deze conferentie konden professionals van maatschappelijke opvanginstellingen, vrouwenopvanginstellingen, gemeenten zowel kennismaken met deze methodiek en ook met elkaar.
    Tijdens een officieel moment bood Judith Wolf de methodiekboeken krachtgerichte benadering aan het Ministerie van VWS aan.
    Het middagdeel bestond uit verschillende workshops die verdieping gaven in deze krachtgerichte methodiek. Deze conferentie werd als zeer interessant, informatief en inspirerend ervaren.
    Bekijk de fotoimpressie van deze dag

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.