• Conferentie Koers en Kansen voor de sanctie-uitvoering

  Bij Koers en kansen voor de sanctie-uitvoering slaan justitie, zorg en gemeenten de handen ineen voor effectievere sancties. Met experimenten in de lokale praktijk wordt gezocht wat werkt.
  Op 5 februari vindt de eerste landelijke Koers en kansen werkconferentie plaats in het Muntgebouw Utrecht. U wordt op de hoogte gebracht van de in 2018 onder de vlag van Koers en Kansen gestarte projecten en de plannen voor 2019.

  Bent u benieuwd hoe deze projecten op hun manier bijdragen aan vraagstukken rondom de veranderlijnen van Koers en kansen: Veilig dichtbij, Levensloop centraal en Vakmanschap voorop? Hoe sluiten deze projecten aan op uw dagelijkse praktijk?

  Projecten in alle vormen en maten komen voorbij; projecten die zich richten op re-integratie van ex-gedetineerden, die focussen op de manieren waarop gemeentes inhoud kunnen geven aan hun rol bij re-integratie na een straf, die de reguliere en forensische zorg aan elkaar verbinden en ook projecten die aan het begin van het proces kijken welke interventie het meest effectief is.
  U kunt zich hier aanmelden.

  Neem voor meer informatie contact op met Tonny van Hensbergen t.vanhensbergen@opvang.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.