• Bijeenkomst Wet forensische zorg

    Op maandagmiddag 21 januari 2019 vindt een bijeenkomst plaats over de Wet forensische zorg. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van leden van GGZ Nederland, RIBW Alliantie, Federatie Opvang en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland die zich bezig houden met de implementatie van de Wet forensische zorg in hun organisatie.

    Daarbij kunt u denken aan juristen, beleidsmedewerkers, medewerkers kwaliteit & veiligheid die zich bezig houden met forensische zorg. Tijdens deze bijeenkomst kunnen vragen worden gesteld aan het Ministerie van Justitie en Veiligheid over de Wet forensische zorg en de daarmee samenhangende lagere regelgeving. De bijeenkomst zal (waarschijnlijk) plaatsvinden in Amersfoort. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvangt u de exacte gegevens van de locatie, tijdstip en duur (waarschijnlijk vanaf 13.00 uur) en routebeschrijving.
    U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden tot 14 januari 2019. U kunt zich hier aanmelden.
    Het Ministerie verneemt graag vooraf over welke onderwerpen betreffende de Wet forensische zorg u vragen heeft. Wij verzoeken u vriendelijk dit op het aanmeldformulier aan te geven, zodat wij dit kunnen doorgeven aan het Ministerie.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.