• Bijeenkomst 20 december ‘Van Meedoen naar Participatie’, bent u al aangemeld?

    Voor de mini conferentie op 20 december lopen de aanmeldingen snel op! U kunt zich nog inschrijven. Wat is de participatie eigenlijk die we voorstaan? Hoe kijken we naar de toekomst als het gaat om kwetsbare groepen in Nederland? Wat is ervoor nodig om te participeren en welke visies en nieuwe ideeën zijn er om dit verder vorm te geven? In een breed programma willen we directeuren en medewerkers van instellingen inspireren.

    Het programma is gevarieerd en actueel. Van een visie op sociale inclusie (B. Deliën, bestuurder Federatie Opvang) tot zelforganisatie Dr. Gert Schout (Universiteit Groningen), Mobilty Mentoring (Drs. P. Wesdorp) en de relatie met Krachtwerk (Dr. I. Jonker, UMC Radboud) passeren de revue. Ook het belang van bewegen voor het brein (Dr. A. Rademaker) komt aan bod.
    Na inschrijving ontvangt u een programma en routebeschrijving. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats in Amersfoort. Goede bereikbaarheid zowel met de auto (Parkeren bij locatie) en openbaar vervoer (nabij station NS). We hopen op uw aanwezigheid op 20 december aanstaande om 2016 af te sluiten en de komende jaren actief verder te gaan met dit thema.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.