• Basistraining Krachtwerk met open inschrijving

  De Impuls academie is voornemens om voor de zomer 2016 een open basistraining Krachtwerk te organiseren in Utrecht. Dit is een reguliere basistraining in de krachtgerichte basismethodiek en is bedoeld voor medewerkers werkzaam in het primair proces. Deelnemers kunnen zich individueel opgeven of vanuit de organisatie waar ze werkzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers of medewerkers die door ziekte (nog) geen training gevolgd hebben.

  De krachtgerichte basismethodiek heeft in de zomer van 2015 onder de noemer ‘Krachtwerk’ de erkenning gekregen van ‘Goed onderbouwd’ van Movisie.
  Dit betekent dat Krachtwerk als krachtgerichte basismethodiek is opgenomen in de databank Effectieve sociale interventies van Movisie.
  Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Impuls academie: Klik hier

  Aanvullende informatie

  Kosten:
  De kosten voor deelname aan de open vierdaagse basistraining bedragen € 830,- per deelnemer (excl. materialen).
  Leden van de Academische Werkplaats Opvang & Herstel ontvangen korting en betalen € 760,-  per deelnemer (excl. materialen).

  Data en locatie:
  De data en exacte locatie wordt t.z.t. bekendgemaakt. Bij voldoende deelnemers zal de training hopelijk voor de zomer in 2016 starten.
  Voor het ontvangen van een certificaat mag u maximaal één dagdeel missen. Deelname aan de eerste en laatste dag is verplicht.

  Inschrijving:
  Opgave kan per mail naar info@krachtenherstel.nl. Vermeldt u hierbij onderstaande gegevens:

  -      Naam
  -      Adres
  -      Telefoonnummer
  -      E-mailadres
  -      Organisatie waarvoor u werkzaam bent
  -      Genoten vooropleiding/training in de krachtgerichte basismethodiek
  -      Of u al in het bezit bent van de bijbehorende materialen (methodiekboek/werkboek/handleiding) of dat u deze wilt bestellen.


  Inschrijving voor deze training gebeurt op volgorde van aanmelding. Er kunnen aan deze training maximaal 14 personen deelnemen.

  Cursusinlay.pdf
  Krachtwerk_-_Infoblad_Basistraining_2015.pdf
  Folder_Krachtwerk.pdf

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.