• Armoede Coalitie Utrecht bestaat 10 jaar

    Op 30 oktober bestaat de Armoedecoalitie Utrecht tien jaar! Laat je inspireren en denk mee.

    Diverse organisaties, ervaringsdeskundigen, hulp- en dienstverleners en de gemeente werkten de laatste jaren samen met de coalitie aan het verbeteren van de aanpak van de armoedeproblematiek. Nu zijn we tien jaar verder. Die gezamenlijke aanpak heeft zondermeer tot verbeteringen geleid. Zowel lokaal als landelijk is een andere wind voelbaar en zichtbaar. Toch verdiept de armoede zich bij mensen die langdurig van een laag inkomen moeten rondkomen. Hoe bieden we hen een nieuw perspectief?
    De Armoedecoalitie Utrecht is een bundeling van maatschappelijke organisaties, initiatieven en betrokkenen (zoals Tussenvoorziening, Leger des Heils, Stichting Utrechtse Woningcorporaties, U Centraal, JoU, Lister, Buurtteams,DOCK, Emmaus, Al Amal, Solgu, Ubuntu-huis, U2B Heard!, Cosbo en vele anderen). Vier het 10 jarig bestaan mee op 4 november Op 4 november gaan we hiernaar op zoek. Wil je meedenken en je laten inspireren? Bekijk het programma of meld je meteen aan via een mail naar info@armoedecoalitie-utrecht.nl

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.