• Bij deze nodigt het bestuur van de Vereniging u van harte uit voor de ALV van de Vereniging Federatie Opvang op 24 juni a.s.

    De ALV begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Aansluitend is er een lunch. De ALV vindt deze keer plaats in het Mercure Hotel te Amersfoort, op loopafstand van het station. U ontvangt een routebeschrijving bij de stukken.

    Het bestuur gaat graag met u in gesprek over de eerste maanden van de decentralisatie. Een belangrijk onderwerp is de verdeling van de gelden voor beschermd wonen. De laatst stand van zaken zal met u worden gedeeld. Daarnaast vragen onderwerpen als de opvang van de ongedocumenteerden en slachtoffers mensenhandel in het licht van de Europese verdragen onze aandacht. Het bestuur legt een visiedocument aan u voor. De Vereniging is ook bezig met een vernieuwingsslag en verkent de samenwerking met GGZ NL en de RIBW Alliantie. U krijgt een presentatie over de vorderingen.

    Het bestuur legt daarnaast verantwoording af over het jaar 2014 aan de hand van het jaarverslag 2014 en de jaarrekening 2014.

    U kunt zich aanmelden via deze link. Het bestuur ziet uw komst graag tegemoet op 24 juni!

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.