• 3e Ketenconferentie Wet verplichte GGZ

    In vervolg op de ketenconferentie van 14 maart 2019 organiseert het Ketenbureau Implementatie WVGGZ samen met de ketenpartners de derde Ketenconferentie over de WVGGZ. De derde Ketenconferentie gaat over de voorbereiding op de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz).

    De 3e Ketenconferentie Wet verplichte GGZ vindt plaats op 12 september 2019 van 10.00 tot 17.00 uur in het Beatrix Theater Utrecht.

    Op deze bijeenkomst staat de cliënt (betrokkene) centraal. Drs. Bas van Dungen, directeur-generaal curatieve zorg bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opent de conferentie. Daarna volgt plenair een spreker van een ketenpartner. Het middagdeel van het programma wordt een keuzemenu van workshops. We eindigen de dag met een interactieve netwerkactiviteit.

    Aanmelden kan hier. Wacht niet te lang, want er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u eind augustus nog een mail om uw keuze voor de workshops aan te geven.

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.