• 30 aug t/m 3 sept - Gratis cursus omgaan met kindermishandeling

  Aanbod van een gratis cursus door No Kidding “Stopt kindermishandeling” in het kader van een ZonMw pilot project. No Kidding is een actieve organisatie, die voornamelijk drijft op vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Zie de website: www.nokidding.nl

  Teams in de jeugd ggz en maatschappelijke opvang kunnen soms contact krijgen met jongeren die als kind mishandeld zijn. Samen met ervaringsdeskundigen een training volgen kan hen helpen hoe met een (vermoeden van) mishandeling om te gaan. We zijn op zoek naar twee hulpverleners in de jeugd GGZ en maatschappelijke opvang die mee willen doen aan een training.
  In de opzet krijgen 2 hulpverleners jeugd ggz/maatschappelijke opvang, 2 ervaringsdeskundigen en 2 gemeenteambtenaren jeugd een gezamenlijke 5-daagse training aangeboden, van 30 augustus t/m 3 september).
  Aan de deelname zijn geen kosten verbonden, maar wij vragen wel de tijdsinvestering van de hulpverlener om actief deel te nemen aan deze cursus.

  Nadere informatie bij Karin Groen, groenqaexpert@gmail.com of tel 06-51596173
  Ofwel rechtstreeks contact leggen met No Kidding: info@nokidding.nl of tel 0342-492808

Inlog voor leden close
De website van de Federatie Opvang is voor iedereen toegankelijk. Echter, alleen medewerkers van bij de Federatie Opvang aangesloten lidinstellingen hebben toegang tot:
- De besloten items van deze website;
- De ledennieuwsbrieven

Heeft u nog geen account, maar wilt u als lid graag toegang tot dit besloten gedeelte, dan kunt u hier een account aanvragen.

Hieronder kunt u met uw (werk) e-mailadres en bij registratie opgegeven wachtwoord inloggen voor toegang tot de niet-publieke onderdelen van deze website. En vraag hier een nieuw wachtwoord aan.